Ознака: струка

Панорама / Идеализирана здравствената струка

Сараево - Во БиХ е регистриран рекорден број заразени со коронавирус во последните 24 часа од почетокот на пандемијата. Според официјалните податоци, вкупно 119...

Тревопасни кравички

Првото мое „истражувачко новинарство“ се случи едно лето, кога работев како хонорарец на „Нова Македонија“, во скопската рубрика, која тогаш ја водеше Ѓоко Поповски...