31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:09

Ознака: Стрип-центар

Македонскиот стрип во Нови Сад

Стрип-центарот на Македонија (СЦМ), со седиште во Велес, изминатиот викенд го промовира македонскиот стрип на 12-от Новосадски стрип-викенд. Програмскиот координатор Томе Трајков, заедно со...

Претставник на Стрип-центарот на Македонија на колонијата „Рашка“

Сценаристот Александар Стеванов од Штип беше претставник на Стрип-центарот на Македонија со седиште во Велес на меѓународната стрип-колонија „Рашка“, Србија. На колонијата учествуваа и...