Ознака: стрип-сцена

Македонската стрип-сцена во Србија

Денеска и утре македонската стрип-сцена ќе биде претставена во Србија. На изложбата „Македонски стрип“, која во галеријата при Центарот за култура во Ваљево ќе...

Збогатена стрип-сцената со нови книги

Стрип-центарот на Македонија со седиште во Велес ја збогати македонската стрип-сцена со три нови изданија, броевите 27 и 28 од ревијата „Стрип-креатор“ како и...