25.3 C
Skopje
17.6.2019 - 13:20

Ознака: стрела

Лов со лак и стрела

Современите лакови постигнуваат прецизни погодоци на далечина до 30 метри, брзината на стрелите е околу 100 метри во секунда, најчеста далечина на гаѓање е...