3.8 C
Skopje
9.12.2019 - 17:52

Ознака: Стратегиски одбранбен преглед

Усвоен Стратегискиот одбранбен преглед

Македонија следната недела ќе ја добие поканата за членство во НАТО, а за неколку месеци ќе почне процесот на ратификување на протоколите, изјави вчера...