Ознака: „Стојач на работ“

На работ на немерливото

Кон збирката „Стојач на работ“ од Филип Клетников („Авант прес“, Скопје, 2018) Ферид Мухиќ Новата поетска збирка на Филип Клетников е насловена „Стојач на работ“. И...