Ознака: Стојан Арсов

Стојан Арсов – фудбалер на векот во Штип

Арсов по потреба играше на сите позиции, од последен човек во одбраната до најистурен играч во нападот. Со Брегалница трипати ја освојуваше шампионската титула...