Ознака: стојанче ангелов

Ангелов: Мигрантските кампови се дополнителен ковид-ризик

Главниот кризен штаб постојано заседава и е подготвен да реагира во секој момент, доколку има потреба. Припадниците на безбедносните сили може да се соберат...

Здравствените објекти ќе ги обезбедуваат околу 150 полицајци и 300 војници

Стојанче Ангелов, в.д. директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, денеска изјави дека вкупно 295 припадници на Армијата ќе учествуваат во поддршка...

Разгледана потребата од учество на Армијата за обезбедување на болниците

На денешниот состанок на Кризниот штаб На денешниот состанок на Кризниот штаб била разгледана потребата од учество на Армијата во обезбедување на здравствените објекти, за...

Ангелов: Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди од глава

Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава. Од синоќа раководам со Главниот штаб за управување со кризната состојба предизвикана од ковид-19,...

Стојанче Ангелов ќе раководи со Центарот за управување со кризи

Владата на денешната седнца донесе повеќе одлуки за именувања директори и в.д. директори во јавните претпријатија и институции. Во рамките на ваквите активности прифатена е...