Ознака: Стопанска банка

Стопанска банка Битола ќе им подели 10.000 заштитни маски на пензионерите

Стопанска банка а.д. Битола ги презема сите соодветни мерки со цел ефикасно, непречено и безбедно работење во оваа ситуација. Покрај тоа што банката води...

Стопанска банка со дигитални денарски плаќања без провизии до 15.06.2020

Во борбата против ковид-19 повеќе од кога било претходно, клиентите сакаат да ги користат нашите дигитални услуги за брзо, лесно и безбедно да управуваат...

Стопанска банка АД – Скопје в сабота ќе ги отвори сите...

Стопанска банка АД – Скопје денеска ќе ги исплати пензиите за корисниците на дебитни картички и притоа клиентите ќе можат веднаш да ги користат...

Петнаесет инклузивни концерти на четвртото издание на „СОНУВАМЕ.МЕНУВАМЕ.“

По три години успешна реализација на „Сонуваме. Менуваме“ Стопанска банка АД – Скопје го најавува најголемото досега #СонувамеМенуваме со 15 инклузивни концерти. Како и досега,...

„Вози право, вози здраво“ по петти пат низ улиците на Скопје

Оваа сабота ќе се одржува петтото издание на општествено одговорниот настан на Стопанска банка АД - Скопје „Вози право, вози здраво“. Затоа, во периодот...

Стопанска банка станува најголема продажна мрежа за осигурување

Стопанска банка го презентира својот најнов проект, со кој ја збогатува својата содржина, односно понудата на кредитни производи со вклучено осигурување, меѓутоа и дополнително...

Стопанска банка станува најголема продажна мрежа за осигурување

Стопанска банка го презентираше својот најнов проект со кој ја збогатува својата содржина односно понудата на кредитни производи со вклучено осигурување, меѓутоа и дополнително...