Ознака: Столе Смилковски

Смилковски и Јакупи со по четири победи во Истанбул

Столе Смилковски (до 60 кг) и Берат Јакупи (до 84 кг) се најуспешните каратисти што настапија викендов во турскиот град Истанбул, во рамките на...