20.8 C
Skopje
22.8.2019 - 9:33

Ознака: столбови

Пет пати го сменивме името, но столбовите на СФРЈ останаа

Пограничните камења на македонската граница кон соседните земји (Бугарија, Грција и Албанија) се без државни ознаки на матичната земја што ја обележуваат, на нив...

Акција за чистење флуоресцентни столбови во Чаир

Работници на општината Чаир започнаа со чистење на заштитните флуоресцентни столбови по должината на главната сообраќајница Втора македонска бригада. Столпчињата се дел од новоизградената велосипедска...

(Непрепознаени) столбови

Деновиве се одржаа единаесеттите поетски средби на „Лесновски ѕвона“ во чест на поетот Чедо Јакимовски. Една од неговите најубави и воедно најтревожни песни го...