Ознака: „Стихувалки“

„Стихувалки“ вторпат во Скопје

Второто издание на фестивалот на поезија за деца „Стихувалки“ ќе се одржи денеска, во 18 часот, во „Салонот 19,19“ во КИЦ. Фестивалот од годинава...