15.3 C
Skopje
6.4.2020 - 13:33

Ознака: стихозбирка

Промоција на стихозбирката „На погрешната страна“

Промоција на стихозбирката „На погрешната страна“ на Пајо Авировиќ ќе се одржи вечерва, во 19 часот, во Музејот на македонската борба. Промотори на книгата...

Промоција на стихозбирката „Раѓање на денот“

Вечерва, со почеток во 19 часот, во домот на културата „Кочо Рацин“ (Нов салон), ќе се одржи промоција на новата поетска збирка на Оливера...

Стихозбирката ,,Лавиринт“ од Ристо Лазаров на српски јазик

Реномираниот издавач ,,Агора“ од Нови Сад ја објави стихозбирката ,,Лавиринт“ од македонскиот поет Ристо Лазаров на српски јазик. Оваа книга, која во Скопје излезе...

Промовирана стихозбирката „Мојот чекор“ од Мира Илијоска

Вечерва во преполната сала од Центарот за култура во Кичево, беше промовирана стихозбирката на Д-р Мира Илијоска „Мојот чекор“, каде во 107 песни се...

Промоција на стихозбирката „Допирот на времето“ од Моника Стојанова

Стихозбирката „Допирот на времето“ од Моника Стојанова ќе биде промовирана вечер од 20 часот во Домот на културата „Кочо Рацин“. Тоа е прва поетска книга...