Ознака: „Стисни плеј“

Десеттата сезона на „Стисни плеј“ му ја посветувам на Марко Марк

Александра Јовановска, телевизиски автор и водител Мислам дека нашата приказна во ваков формат е сосема коректно да ја заокружиме по оваа десетта сезона и да...

Проблесоци на македонската музичка сцена

Лозано го направи првиот концерт, Дани прослави 20 години музичка кариера, Каролина повторно воодушеви со концертите во Македонската филхармонија, концертот на „Љубојна“ беше безвременско...