16 C
Skopje
19.2.2019 - 14:45

Ознака: Стив Банон

„Движењето“ смета на Орбан за да забие колец низ срцето на...

Стив Банон планира да покрене сложена акција преку која ќе ги поддржи десничарските популистички партии на наредните избори за Европскиот парламент (ЕП), со цел...

Стив Банон: На Трамп му се заканува преврат

Американскиот претседател Доналд Трамп се соочува со државен удар, изјави денеска неговиот поранешен советник Стив Банон, имајќи ја предвид анонимната статија во весникот "Њујорк...

Стив Банон подготвува десничарска револуција во Европа

Поранешниот советник на Доналд Трамп планира да создаде паневропско популистичко движење со седиште во Брисел, пред следните избори за Европскиот парламент. Фондацијата наречена „Движењето“...