Ознака: Стефан Андоновски

Андоновски: Граѓаните со своите потписи докажаа дека не сакаат политички мотивиран...

Стефан Андоновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, денеска од Неготино порача дека граѓанската акција за собирање потписи, со кои ќе се поништи Законот за...

ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи пописот

ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи пописот и идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе спроведе кредибилен попис по сите стандарди на ЕВРОСТАТ и другите европски и институции...

Андоновски: Неуспехот и ветото имаат име и презиме – Зоран Заев

Надежите за европска иднина, со оваа влада во заминување остануваат само соништа. Зоран Заев со својата политика на свиткана кичма, ветувањата и концесиите кои...