5 C
Skopje
17.1.2019 - 14:47

Ознака: стендбај

Пратениците во кампања, Собранието на стендбај

Вчера и официјално започна кампањата за претстојниот референдум, на кој граѓаните на 30 септември треба да се изјаснат по прашањето „Дали сте за членство...