0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:17

Ознака: стелт-авиони

Комар(ец)-ситуации

Работава секако не е за шега, но и самата констатација дека со месеци не можеме да се справиме со јато женски комарци (негде прочитав...