Ознака: Сташа Кошарац

Неприфатлива одлуката на Хрватска да одлага нуклеарен отпад на границата со...

Минисерот за надворешна трговија и економски односи на БиХ, Сташа Кошарац, разговарал денес со хрватскиот министер за заштита на животната средина, Томислав Ќориќ, за...