19.4 C
Skopje
14.5.2021 - 0:02

Ознака: статистика

Регистрирани 314 нови случаи на ковид-19, починаа 27 лица

Во последните 24 часа се направени 2.362 тестирања, а регистрирани се 314 нови случаи на ковид-19 и тоа во: Скопје –143, Куманово – 30,...

Регистрирани нови 708 заболени и 33 починати од ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.763 тестирања, а регистрирани се 708 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 341, Прилеп – 59, Куманово...

Регистрирани 457 нови случаи на ковид-19, починаа 30 лица

Во последните 24 часа се направени 1.682 тестирања, а регистрирани се 457 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 198, Прилеп - 32, Куманово –...

Регистрирани 999 нови заболени и 21 починат од коронавирус

Во последните 24 часа се направени 3.566 тестирања, а регистрирани се 999 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 465, Прилеп – 53, Куманово –...

Регистрирани 1.031 нов случај на ковид-19, починаа 20 лицa

Во последните 24 часа се направени 4.373 тестирања, а регистрирани се 1.031 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 492, Прилеп – 64, Кавадарци –...

Регистрирани 947 нови заболени и 21 починат од коронавирус

Во последните 24 часа се направени 3.450 тестирања, а регистрирани се 947 нови случаи на ковид-19, и тоа во: Скопје – 453, Прилеп –...

Нови 913 заразени со коронавирус, починаа 16 лица

Во последните 24 часа се направени 3.707 тестирања, а регистрирани се 913 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 440, Прилеп – 64, Кавадарци...

Регистрирани 872 нови случаи на ковид-19, починаа 22 лица

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 3.394 тестирања, а регистрирани се 872 нови случаи на ковид-19 во: Скопје –...

Регистрирани 316 нови случаи на ковид 19 – починаа 11 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1.562 тестирања, а регистрирани се 316 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 164,...

Регистрирани 175 нови случаи на ковид-19, починаа седум лицa

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа се направени 1.733 тестирања, а регистрирани се 175 нови...