0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:58

Ознака: Статиите

Неверојатни совпаѓања на случувањата со хонгконшкиот грип во Македонија од 1968...

Во архивата на весникот има текстови за хонгконшкиот грип што во земјава пристигнал есента и зимата 1969 година, бидејќи, за разлика од денес, кога...