11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 1:06

Ознака: стар трек дискавери

„Фх3х“ работеше на третата сезона „Ѕвездени патеки: Откритие“

По успешната соработка на првите две сезони од серијата „Ѕвездени патеки: Откритие“, „Фх3х“ ја заврши работата на третата сезона, во која работеше од четвртата...