-1.6 C
Skopje
26.1.2020 - 4:54

Ознака: Стар Континент

ЕУ со своја армија во 2030 година?

Европската Унија од ден на ден е сѐ поблиску до финализирање на идејата за формирање единствена европска армија што ќе ги заштити државите од...