Ознака: старт

Сто евра аванс за успешен старт

Родители реагираат на тоа што некои училишта немаат можност да набават барем тоалетна хартија, влажни марамчиња и сапун за одржување лична хигиена Новата учебна година...

Кралицата ќе даде знак за почеток на Лондонскиот маратон

Во британската престолнина на 22 април ќе се одржи една од најпрестижните маратонски трки во светот, а знакот за почетрок на 37-от Лондонски маратон...