Ознака: старт ап

Електронски цигари, електрични скутери и видео игри – како до милијарди...

Кога Фејсбук го купи Инстаграм за 1 милијарда американски долари, во јавноста се сметаше дека тие платите огромна сума пари за оваа компанија. Пет...

Прв дигитален самит на Западен Балкан

Првиот дигитален самит на земјите од Западен Балкан ќе се одржи денеска и утре во Скопје и претставува прв од серијата настани од овој...