18.8 C
Skopje
31.7.2021 - 4:21

Ознака: старокинески

„Трословната книга“ преведена од старокинески јазик

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ ја објави „Трословната книга“ во превод од старокинески јазик, предговор, белешки и прилози на Игор Радев. Книгата претставува...