Ознака: стари и изнемоштени лица

Општина Бутел формира мобилен тим

Општина Бутел во однос на мерки за заштита и превенција од ковид-19 формираше мобилен тим кој ќе врши достава на лекови и намирници за...

Мобилен тим купува храна и лекови за стари и изнемоштени лица...

Поради новонастаната ситуација, а со цел да не остваруваат непосреден контакт со останати лица и да се изложуваат на дополнителна опасност, сите возрасни лица...