Ознака: стари ветувања

Нови избори, стари ветувања

Темите се исти неколку изборни циклуси наназад. Тоа е така бидејќи недостига имплементација на кажаното и ветеното пред граѓаните, тврдат аналитичарите Дискутабилни слогани, рециклирани пораки...