Ознака: Стари автомобили

Стари автомобили што претставуваат добра инвестиција

Со сигурност може да се каже дека повеќето возила како што стареат ќе вредат помалку пари. Но постојат автомобили што го оспоруваат овој тренд....

Мнозинството Хрвати возат стари автомобили

Од над милион и шестотини илјади регистрирани автомобили во Хрватска, речиси 70 отсто се постари од десет години. Експертите предупредуваат дека 400 илјади возила...

Старите автомобили посакувани и денес

Педесеттите години на минатиот век беа златната доба во однос на дизајнот на автомобилите. Тие потсетуваат на автомобили со долги линии, а футуристичките опашки...