Ознака: старателство

Старателството на амбасадорите е генерирано од домашните политичари

Се чини дека амбасадорите веќе не ни мораат да ја понудат или дипломатски да ја пренесат политичката порака, туку домашните политичари самите, отворено или...

Американски војник се бори за старателство над продадено бебе, за кое...

Американски војник води правна битка со сојузната држава Аризона за старателство над бебето што неговата отуѓена сопруга тврдеше дека починало, за да го продаде...