0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 12:55

Ознака: стапот

Морковот и стапот на двете страни од македонско-бугарската граница?!

Несомнено, евентуалната експертска влада во Бугарија, секако, ќе мора да ѝ даде приоритет на борбата со коронавирусот и со внатрешните економски проблеми предизвикани од...