19.8 C
Skopje
25.7.2021 - 11:10

Ознака: стануваат

Поларни мечки стануваат канибали поради недостиг од храна

Научниците од Руската академија на науките соопштија дека поларните мечки сѐ повеќе се свртуваат кон канибализмот и ги напаѓаат другите мечки поради недостигот од...

Цените на нафтата стануваат сѐ понепредвидливи

Упатените истакнуваат дека е тешко да се предвидат движењата на цената на нафтата во иднина, бидејќи на нејзиното формирање влијаат многу фактори, како што,...