14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 4:39

Ознака: стандардот

Исцрпувачки маратон меѓу цените и стандардот

Само во изминатиов период, меѓу другите, месната индустрија најави покачување на цените на своите производи од 20 до 40 отсто, цената за маслото веќе...