-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:15

Ознака: Сталин Лозановски

Многу познат, малку признаен

НЕЗАБОРАВНИК: Димитар Влахов - 1878 - 1953 - 2018 година На 7 април се навршуваат 65 години од смртта на истакнатиот македонски револуционер и државник...