Ознака: ставовите

Бугарите ги менуваат владите, но ставовите кон Македонија никако

Македонско-бугарскиот спор што нѐ држи надвор од вратите на ЕУ е пред нова раскрсница, која не дава позитивни сигнали за развојот на случувањата. Викендов четирите...