3.7 C
Skopje
11.12.2019 - 21:54

Ознака: српски писател

Одамна ми е доста од политика, но на политиката не и...

Светислав Басара, српски писател Многу е важно интелектуалците, писателите, уметниците... да дејствуваат политички. Не мора тоа да биде експлицитно политички. Можеби е дури подобро да...