Ознака: српски државјанин

Српски државјанин во карантин поради симптоми на коронавирус

Српски државјанин е ставен во карантин во Гоа, Индија, под сомнение дека е заразен со коронавирус. Неименуваниот Србин, кој се споменува само како средовечен...