Ознака: српска

Научив да не ја расфрлам енергијата на сите страни

МИРА БАЊАЦ (90), СРПСКА ТЕАТАРСКА И ФИЛМСКА ГЛУМИЦА Можете да бидете популарни за една ноќ, а потоа да ве снема. Важно е траењето, вели Мира...

Српската црква се противи на поделбата на КиМ

По ниедна цена не смее да се доведат во прашање суверенитетот и интегритетот на Србија во Косово и Метохија. Косово никогаш не било ниту...

Нов обид за здружување на српската опозиција

Сојуз за Србија, новиот опозициски блок, кој би бил предводен од поранешниот градоначалник на Белград Драган Ѓилас, би требало да почне со работа на...