-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:19

Ознака: СРМ

Никој нема право да склучува договор за името

Колумните во весникот „Нова Македонија“ што се посветени на прашањето за името редовно и со посебен интерес ги читам. Со поголем дел од текстовите...