-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:45

Ознака: „Среќна Баба Марта 2018“

Mанифестaција посветена на мартинките во Скопје

Традиционалната манифестација „Среќна Баба Марта 2018“ на која ќе бидат изложени рачно изработени мартинки од Македонија, Бугарија и од Романија се отвори викендов во...