Ознака: среќа

Чувството на среќа нема значење ако не се сподели

Најупотребуваниот збор во празничните денови Сите целат да бидат обезбедени со материјални добра, но во таа трка по материјалното, не треба ли малку да застанеме...

Што ќе решава – нијанса, потег, инспирација, среќа, тактичка зрелост…?

Во пресрет на полуфиналињата на СП 2018, разговаравме со тројца македонски тренери, кои сметаат дека Франција, Белгија, Англија и Хрватска заслужено се во полуфиналето,...

Морето опушта исто како медитацијата

Сината боја се поврзува со чувството на смиреност и мир. Самото гледање во вода доведува до некој вид медитативна состојба Нови експертски истражувања укажуваат дека...