20 C
Skopje
21.10.2020 - 18:43

Ознака: Срето Ного

Се подготвуваат првите тужби за НАТО поради бомбардирањето на Србија

Во здружението на граѓани „Осиромашен ураниум“, кое е поттикнувач на иницијативата да се тужат земјите на НАТО и граѓаните да добијат отштета, досега се...