Ознака: средства за дезинфекција

Владата дозволи извоз на средства за дезинфекција

Владата донесе одлука со која се дозволува извоз на економските оператори и производители од Република Македонија на средства за дезинфекција. Со ова се дозволува извоз...

Во австрискиот парламент се крадат средства за дезинфекција

Дезинфекциските средства во австрискиот Парламент ќе се дополнуваат само врз основа на барање затоа што е утврденo дека се крадат, се наведува во неодамнешниот...

Маските и средствата за дезинфекција поскапеле зашто имале поголема увозна цена

По најавите дека ќе ги казнат аптеките и компаниите кои ќе ја зголемат цената на средствата за дезинфекција и на маските поради зголемената побарувачка...

Attack on Titan (Dub) Episode 25 at Funimation funimation app

Watch By the Grace of the Gods Episode 10 at ANIMEFLIX animeflix hunter x hunter 2011