-3.1 C
Skopje
25.1.2020 - 10:39

Ознака: Средно Водно

Странци на Водно, кај баш во понеделник!

Во летниот период неработни денови на жичницата се понеделник и секој последен вторник во месецот. Во работната недела на секој час го има автобусот...

Опсада на Средно Водно

За скопјани Водно претставува едно од омилените места за рекреација на граѓаните. Особено сега, за оние со мали деца, за кои во саботите и...

На Средно Водно се одржаа „Средношколски игри 2018“

Под слоганот „Заедно во природа“ денеска на Средно Водно се одржа петтото издание на манифестацијата „Средношколски игри 2018“. Манифестацијата вклучи различни натпревари во крос, во...

Велопикник и велоекспо на Средно Водно

Со велопикник и велоекспо што ќе се одржат на Средно Водно денеска од 11 до 14 часот Град Скопје ќе го започне одбележувањето на...