11.8 C
Skopje
25.10.2021 - 20:26

Ознака: СРЕБРЕНИОТ

Македонија го поздрави Георгиевски, кој најави нови успеси

Мразот е скршен и ветувам дека на следните големи европски и светски натпреварувања, како и на олимписките игри, ќе имаме повеќе претставници со А-норма...