10.9 C
Skopje
19.10.2019 - 4:33

Ознака: Спотид бај локалс

Кинотеката меѓу најдобрите арт-кина на блогот „Спотид бај локалс“

Кинотеката на Македонија е прогласена за едно од најдобрите арт-кина во Европа од блогот „Спотид бај локалс“. На блогот се објавени водичи за 71...