Ознака: спортски терени

Aсфалт за спортските терени на ОУ „Тодор Ангелевски“ во Битола

Денеска во Битола почна асфалтирањето на реконструираните спортски терени во училишниот двор на ОУ „Тодор Ангелевски“. Терените ќе бидат наменети за мал фудбал, кошарка, тенис...

Обновени спортските терени во основното училиште „Војдан Чернодрински“

Целосно се реасфалтирани и обновена е основата на спортските терени во општинското основно училиште „Војдан Чернодрински“ во Тафталиџе, во урбаната заедница Владо Тасевски. Станува...