Ознака: спортска сала

Реновирана спортската сала во ОУ „Св. Климент Охридски” во Битола

Со финансиска помош од РЕК „Битола” и Општината Битола е реновирана спортската сала во основното училиште „Св. Климент Охридски” во Битола. Реконструкција е направено...

Средното училиште на Град Скопје „Сарај“ ќе добие спортска сала

Премиерот Зоран Заев, министерот за образование и наука Арбер Адеми, лидерот на ДУИ Али Ахмети и градоначалиците на Град Скопје и на општина Сарај,...

Спортската сала „Јанчица“ ќе блесне со нов сјај

Спортската сала „Јанчица“ во Кичево, наскоро ќе претрпи целосна реконструкција, по 32 години од нејзиното пуштање во работа. Овој зафат ќе се изврши со...