Ознака: Спомен-биста

Спомен-биста на Михајло Пупин, таткото на глобализацијата

Бистата е донација од фондацијата „Младен Селак“ од Србија, а ќе биде откриена денеска во 11 часот, во центарот на Вевчани Веле Митаноски Во центарот на...