10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 15:21

Ознака: спомениците

Уметници од Берлин ја истражуваат врската меѓу природата и спомениците

Во организација на „Локомотива“ - центарот за нови иницијативи во уметноста и културата, до 11 јули во земјава ќе се одвива истражувањето „Тивко трио“,...